Sweeeeeden

Hej babes!

Just nu är jag hemma i Sverige och drar på lördag! Har jobbat massor på albumet och specifikt en låt som kommer ut i Juni !!! Det som är så roligt med musiken är att man aldrig behöver göra samma stil. Vi gjorde Ain’t No Saint, och nu har vi gjort en sommar låt som är lite mer reggae/dancehall vibes, och sen kanske man gör en lugn låt och en riktig party låt, vem vet! Ingenting måste låta likadant liksom.

Längtar efter sommaren och självklart turnén, kommer bli såååå roligt. Vi får hoppas på bra väder också, för att just nu känns det som höst.

Anyway! Jag drar till New York med min kille (yes jag har kille helt plötsligt haha) så jag har hållt på att bestämma vad jag ska ta med mig. Tänkte någonting sånt….

Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with 6 preset
Processed with VSCO with 6 preset

Vanliga Air Forces, en Savannah keps, och min jacka från ELLOS.

Kolla in deras grejer for SURE, dom har typ allting!

http://Ellos.se/dam

-i samarbete med Ellos-

3 Comments

  1. PEG när åker du till NEW YORK? JAG SKA OCKSÅ DIT den 24!!

  2. Så du kallar sverige hemma men du bor i jupiter dte är väl hemma

  3. Peg parneviks söt rar kyss sova på mat kram Kristian palmen

Write a comment

Your email address will not be published.