Det här med pojkvän

Yes, det är sant. Jag har gått och skaffat kille. Haha men nej, allvarligt så ville jag inte ens ha en kille. Jag tänkte att denna sommaren skulle handla om mig själv och musik och min karriär. Men kärlek funkar väl inte så…

Helt ärligt så är det nästan ingen som vet om att vi är tillsammans “på riktigt” för att det fortfarande är så nytt. Visste inte riktigt om det skulle hålla och det var det inte värt det att berätta för alla vänner/släkten om det ändå skulle ta slut om några veckor.

Men det är väl så att när man inte förväntar sig bli kär, så blir man det. Det kommer från ingenstans. Och helt plötsligt saknar man en person och vill göra med dom. Det är liksom roligt att handla mjölk eller tvätta kläder med den personen. Det är fan kärlek. Haha. Men for real. Man ska inte gå runt och bestämma att vara singel eller bestämma att söka ut en kille. Utan, kör på bara. Så händer allt som det ska hända. Jag vet ju självklart inte vad som händer i framtiden. Men just nu är jag såååå jäkla glad, what else matters?

11 Comments

 1. Hej Peg är inlove med din blogg och vill bara läsa om dina inlägg om och om igen!
  Jag blir glad över att du är glad och jag ser verkligen upp till dig!
  Du är inte som alla andra, du är inte en i mängden av alla bloggare och det älskar jag. kram finaste peg från mig <333

 2. Tack för att du gör mina dagar 100 ggr bättre! Du är på riktigt enstor inspiration och förebild för mig, älskar dig.

 3. Hej Peg!
  Har du en mail man kan nå dig på?
  Med vänlig hälsning, Cecilia

 4. Min mamma såg dig i dag i Hallsberg när du åt
  12/8-2016

 5. Peg. Du är en jättevacker kvinna. Gör vad du vill och lyssna inte på svenska moraltanter

 6. Hej Hej. Jag står i begrepp att dra igång en hemsida om podcast. Tänkte kolla om det är lugnt om jag lånar er poddbild när jag ska tipsa om er?
  Poddcentralen.com

  Mvh Mattias Tyresgård

 7. Anonymous

  Hej. Jag måste säga att du är en av de fulaste tjejjer jag någonsin sett, din mamma är också extremt ful, så det är väl din pappas förtjänst att några av dina syskon ser okej ut. Att du kan få en snygg kille som Filip är oförståeligt han är väl blind o tror att han gjort ett kap bara för att din pappa är rik, jag tycker Filip förtjänar en fotomodell o ingen häxa som du.

 8. Oj vilken tråkig kommentar här ovan. Jag blev förvånad för jag tycker Peg är så otroligt snygg och söt. Hyn, fräknarna och det krulliga blonda håret är sååå snyggt framförallt! Jag tror att hennes pojkvän tycker precis som mig 🙂

 9. Good day! Behold is an important offers for you.

  http://bit.ly/2EHuGDS

 10. Таможенная компания “Азия-Трейдинг” оказывает услуги таможенного оформления и транспортной логистики грузов, прибывающих в морские порты Владивостока из Китая, Кореи и Японии. Специалисты нашей компании осуществляют постоянный контроль за прибывающими грузами в адрес нашей компании и компаний наших клиентов с ежедневным уведомлением о состоянии груза и его локации.
  Наш телефон: 8 800 600-58-54

 11. owayeridi

  – Abumil Idudofese ouq.khdh.pegparnevik.com.zet.jd

Write a comment

Your email address will not be published.