Sweat It Out

Hej!

Jag har precis bestämt att jag ska bli skiiiiit fit inför sommaren! Förra året så tränade jag jätte mycket. Men nu inser jag att jag tränade nog för mycket, jag blev liksom besatt av det. Om jag inte tränade nästan varje dag så blev jag irriterad att jag inte fick den tiden i gymmet. Man ska ju må bra av att gymma, få ut stress och svettas! Men jag tog det väldigt seriöst, och det var nog inte så hälsosamt som jag trodde!

Nu har jag börjat träna ganska mycket igen! Men bara så att jag mår bra. Har haft ganska dåligt självförtroende det här året, så därför vill jag träna mer och må bättre.

Vi kan väl göra detta tillsammans?!
Jag ska försöka uppdatera varje gång jag tränar och skriva vad jag gör. Så kan vi utmana varandra! Mina mål är att känna mig tryggare i min kropp och känna mig starkare än någonsin, både i kroppen och sinne.

Let’s do this!

Peg

1 Comment

  1. Li Kronberg Fischer

    Du är såå duktig Peg! Du kämpar och kämpar som knappt någon annan gör! Xoxo

Write a comment

Your email address will not be published.