QUEEN B

Hej fina ni!

Vi måste faktiskt prata om Beyonce. Har ni sett hennes nya video/album?! Vilken QUEEN. Dör för henne.

Men jag inser också att hennes nya video kanske inte var riktat mot mig. Förstår fullständigt att jag kan kolla på och dansa med, men kanske inte helt förstå dom större, djupare problem som hon fokuserar på. Tror det var någon som skrev “Beyoncé made this for black girls. White girls you can cheer us on from the sidelines, but this ones for us.” Och jag håller helt med. Men tror också att denna video är för alla kvinnor som känner sig otillräckliga. Som känner sig galen pga av en man. Som bråkar med andra kvinnor och trycker ner dom pga en man. Som trycker ner sig själv. Men även fast jag kan se delar av mig själv i Beyonce och hennes ord, förstår jag att det finns vissa grejer hon sjunger om som jag aldrig kunna förstå, som bara en svart kvinna i USA har gått igenom, kämpat för, lidit genom. Så jag sitter vid sedan och applåderar, men förstår att detta är en vinst för något större än mig själv.
PS att Jay Z var otrogen mot Beyonce gör mig sååååå jääääääkla ledsen. Trodde det fanns äkta kärlek där men obviously not.

Vad tyckte ni om videon?

Puss

1 Comment

  1. Anonymous

    Så du vet, har Beyonce själv sagt eller visat upp på en konsert att det fortfarande är kärlek mellan dem och att inget har ändrats. Jay-z har inte varit otrogen mot henne somsagt

Write a comment

Your email address will not be published.