Whirlwind

Hej babes!

Nu är jag tillbaka i Savannah. Jag och en av mina bästisar körde ner till Florida i helgen och hängde med Lippa och Phoenix. Vi käkade brunch och myste!

Jag har börjat öva ganska mycket inför sommaren nu och SHIT vad jag blir nervös!!! Visst, vi kommer träna jätte mycket. Men tänk om någonting går fel! Tänk om jag SJUNGER FEL. My god. Aja, då får man väl skratta åt sig själv lite och fortsätta. Men jag kommer göra mitt bästa, och jag är skit taggad! Kommer bli såååå roligt att åka runt och spela, speciellt med det teamet vi har! Förhoppningsvis så kan ni alla komma och titta! Datumen publiceras nog snart.

Hoppas ni får en superbra Måndag!

Puss!

2 Comments

  1. Kommer det komma ett helt album? 🙂

  2. AAAAH!! Är så taggad på att få se dig live, eller förhoppningsvis iallafall, och att kanske få träffa dig. Kan inte fatta att min dröm kanske kommer gå i uppfyllelse ❤️❤️

Write a comment

Your email address will not be published.