SNART KOMMER DEN

imageimage-1image-2image-38image-4image-5

Hej fina ni!

Ville visa er några bilder från musikvideon. Hela idén är att tjejen (jag) är kär i en kille som inte är riktigt bra för henne. Visst, dom ser kära ut. Men till slut får hon inse att hon kan stå på egna ben, och att den enda personen hon behöver är sig själv. She don’t need no man! Haha men helt seriöst, det ska handla om styrka, självförtroende, såna grejer. Man behöver inte ha någon annan för att känna sig värd. Fuck det!

Jag lovar att videon kommer SNART!

Puss!

3 Comments

  1. Peg du är grym!!

  2. Caroline

    Vad spännande! Såg att din låt var etta på Rix topp 6 nu också så grattis. 🙂

  3. Älskar musikvideon, man märker verkligen att du brinner för musiken!!

Write a comment

Your email address will not be published.