Lite Pep Talk på en Tisdag

Hej babies!

Tänkte snacka med er om det här med självförtroende.

Ibland kan jag vara världens självsäkraste människa. Men shit vad jag inte har varit det dom sista veckorna. Ni vet säkert hur jobbigt det är att gå runt och inte känna sig tillräcklig, usch!

Jag snackar mycket om att älska sig själv, och att skita i vad folk tycker om en. Och det står jag för 100%. Men det som blir jobbigt är när man själv inte känner sig bekväm i sin egen kropp. Jag försöker jobba på att älska mig själv varje dag, oavsett om jag känner mig ful eller har extremt dålig hy den dagen, men det är jäääkligt svårt som ni kanske vet.

När jag mår såhär så brukar jag tänka på mina idoler: Lena Dunham, Elle King, Ilana Glazer, Abbi Jacobson, Mindy Kaling, osv. Jag lånar lite power från dessa power girls. Ibland får man lita på andra kvinnor att lyfta en när man känner sig svag, ledsen, arg, osäker. Det är ok att behöva andra. Och jag vet att dom här kvinnorna skulle säga till mig: fuck that, you’re a queen.

Här kommer några power låtar också som jag brukar lyssna på för att peppa upp mig själv:

– Taylor Swift- Holy Ground och Starlight

– Meghan Trainor-NO

– Hailee Steinfeld- Rock Bottom och Love Myself

– Bibi Bourelly- Riot och Ego

– Lily Allen- Sheezus

– Robyn- Dancing On My Own

Hoppas ni får en bra dag! Och kom ihåg att ta hand om andra tjejer/kvinnor please! Man vet aldrig när någon kanske behöver lite extra kärlek.

Puss

6 Comments

  1. Du är den jag tänker på när jag behöver POWER. You\’re a QUEEEN❤️

  2. Bäst!!

  3. Så fin text! Tack för att du tar dig tid. Känns dumt med nåt så ytligt nu men den kjolen o tröjan som penny hade på sig på sin senare bild med Emmy, vart är de ifrån? Så snyggt!!!
    Kram

  4. Alltså wow, Peg. You truly are an inspiration to all the girls out there. Vad fint av dig att skriva ett sånt här inlägg, och även visa att du själv inte alltid är på topp i det här med självsäkerhet. Detta visar på vilken fin människa du är, verkligen. PUSS YOU ROCK!

  5. Kan ni skriva i slutet av ett inlägg vem det är som har skrivit? Jag har då svårt att hålla koll på om det är. Tacksam för svar 😉

  6. Jag längtar tills jag får se Mia på tv igen!! Så sprudlande positiv personlighet!

Write a comment

Your email address will not be published.