Fall in Spring

Tja!

Tänkte snacka lite mode med er idag! Om jag skulle beskriva min stil så är det nog funky/skater/punk/sporty eller någonting sånt haha. Tycker om väldigt enkla outfits med lite edge: simpelt men ändå någonting coolt och fresh.

Det börjar ju bli vår, och jag skiter fullständigt i trender, så jag säger att man kan ha vinter kläder även i vår. Who cares! Klä dig som DU vill. Därför brukar jag köra boots och jeans eller en jeans jacka även nu! Släng ihop några snygga jeans, en thrasher t shirt, en cool keps, och biker boots…and you’re ready to go!!

Här är mina favvo boots som jag har i garderoben just nu…
Gå in på Ellos och kika!

Processed with VSCO with c1 preset

-I samarbete med Ellos-

PUSS

7 Comments

 1. Hej, jag undrar om du kan lägga upp en bild om dina tatuerningar och varför du valde just dem. By the way love your blog<3

  1. Ja skulle gärna se alla!

 2. Har precis plöjt igenom alla avsnitten på TV3 play. Du verkar vara en alldeles underbar person, så glad, go o omtänksam hela tiden. jag hade gjort allt för att få hänga med dig en dag. Du är grym. Puss o kram

 3. Hej Peg, jag tittade nyss på ett videoklipp om att din skolgång har varit jobbig.. När du började prata om det så kände jag på en gång att jag inte var ensam. Att det inte är fel på mig utan de finns fler utsatta. Jag går i 9an nu och har det ungefär exakt likadant som du beskriv. Vet inte hur bloggar fungerar men hoppas att du läser det här och kan svara mig på nått sätt, kram. //Tilde

 4. Elin Jönsson

  Hej Peg,
  Jag har en bokningsförfrågan till ett evenemang.
  Hur kommer man i kontakt med dig?

  mvh
  Elin Jönsson

 5. I see you don’t monetize your website, don’t waste
  your traffic, you can earn additional bucks every month.
  You can use the best adsense alternative for any type of website
  (they approve all websites), for more details simply search in gooogle: boorfe’s tips monetize your website

 6. Penny philippa Emmy peg
  Söt rar kyss kram puss 🤗😴👫🥰😘😍😃😄🤰🤱👩‍❤️‍💋‍👨💏

Write a comment

Your email address will not be published.