LAX

Tja!

Nu sitter vi på LAX och ska dra till Florida. Jag och Phoenix ska precis hämta Starbucks. Han beställer alltid en Venti Vanilla Iced Latte och jag tar en Grande Iced Coffee with light soy + 2 pumps classic. Vi har haft det suuuuper mysigt i LA och San Diego. Det har varit en sjukt bra Spring Break och jag är faktiskt inte redo för skolan att börja igen. Jag börjar ta mina “major” klasser nu, alltså klasser som hör till min linje, så det är ju roligt! Men jag är faktiskt nervös inför nya terminen. Jag fick Straight A’s förra terminen!!! Så jag är skit glad! Men tror det kommer bli svårt att balansera skolan med musiken…MEN jag vill verkligen inte hoppa av skolan, för att det är en stor prioritet i mitt liv.

Aja nu ska vi dricka massvis med kaffe!!!

PUSS
-P

Processed with VSCO with c6 preset

8 Comments

 1. Hej
  Det ser så nice ut att vara i LA och San Diego, förresten på den här bilden du la ut på bloggen, vad har Phoenix för skal på sin IPhone?

 2. Ska testa din beställning nästa gång (eller i sommar) jag e på Starbucks! Det lät skitgott! Jag beställer alltid Venti brewed coffee med soy milk, haha 😛 Glad påsk!

 3. Åh du är så duktig!! Det kommer gå alldeles utmärkt. ❤️❤️

 4. Peg, stort grattis till din låt! Så himla härligt sound, går på repeaaat. Alltså jag har en fråga, ditt college verkar grymt. Jag vill själv också plugg creative writing eller liknande, så jag var inne och kollade på hemsidan där de säger att man kan plugga på distans. Vet du om det stämmer? Hade vart grymt, hoppas allt är bra med dig!! xoxo

 5. Jag bara älskar tatueringar och undrar om du skulle kunna göra ett inlägg om alla dina? Typ om det gjorde ont och så.. Och hur du bestämde dig för vilka du ville göra och var de betyder för dig.. Skulle vara jätte intressant 🙂 grym är du!! Kram

 6. Skrev fel Felicia* 😉

 7. Hej! Skulle inte du kunna göra ett inlägg där du visar alla dina tatueringar och kanske ett när du visar hur du brukar sätta ihop dina outfits för din klädstil är verkligen on point!!

  Du kommer fixa allt så himla bra Peg, jag hejar på dig! Kram

 8. Hej Peg! Jag tänkte bara fråga var du har köpt din jättesnygga beiga keps som du har haft på dig i flera avsnitt av Parneviks.
  Kram

Write a comment

Your email address will not be published.