Grateful

Waddup!

Nu är vi i San Diego. Vi käkade världens godaste frulle och nu ska Phoenix dra o surfa medans Philippa kollar på en college här.

Själv ska jag kanske gå på hotell-spaet och bara chilla idag. Är typ fortfarande trött från min sverige resa. Vi körde full fart och har även gjort några nya låtar. Vi försöker planera sommaren och shit vad det händer grejer! Trodde aldrig att det skulle gå så här bra… tyckte det var bara coolt att vi gjorde en låt över huvudtaget, i en RIKTIG studio dessutom. Och så fick vi käka pizza medans vi jobbade, vilken DRÖM! Haha

Men for real. Är så sjukt tacksam. Tack för att ni lyssnar på låten. Tack för att ni skriver såna fina ord. Tack för att ni stödjer mig och min dröm. Tack för att ni finns.

Processed with VSCOcam with c7 preset

7 Comments

 1. Peg!!! Jag ÄLSKAR Aint No Saint. Det är en så himla bra låt. Hoppas verkligen på att få höra mer musik från dig. Du är så talangfull!! Kram!!<33

 2. Krille kristian palmen

  Kramar kompis Kristian palmen

 3. Skulle ni lägga upp era snapchats i båt inlägg?

 4. Skulle ni kunna lägga upp era snapchats i nåt inlägg?

 5. Du är grym! Kör hårt!

 6. Världens bästa du!!

 7. Filippa Obradovic

  Jag vet att du inte kommer att svara på min kommentar men du är så jävla snygg och du är snäll osv!

Write a comment

Your email address will not be published.