My Day with DW

Hej fina ni!!

Ville berätta för er om en speciell rabatt som ni kan få på Daniel Wellington klockor med min kod! Har alltid gillat deras klockor och hade faktiskt några innan, men fick chansen att göra en sorts “kampanj” med dom…Här är min “dag med DW”…

Processed with VSCOcam with g3 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with g3 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with q8 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset

Min favvo är “Classic York” i silver, den kan du hitta Här!

Älskar deras minimalistisk vibe och hur bra kvalité man får för priset. Skulle aldrig samarbeta med ett företag som jag inte själv använder, så då hoppas jag att ni vet att jag älskar verkligen DW. Deras klassisk look är perfekt för vilken outfit som helst.

Om ni klickar på http://danielwellington.com och använder min kod PEG15 så får ni 15% på alla deras grejer! Treat yoself ladies (and gents of course)!!

PUSS

/PEG

I samarbete med Daniel Wellington

7 Comments

 1. Har samma och supernöjd! 🙂 så fina!

 2. DIN NYA LÅT!!!!! ÄLSKAR DEN! RYSER I HELA KROPPEN NÄR JAG HÖR DEN OCH HÖR HUR OTROLIGT DUKTIG DU ÄR, SÅ JÄVLA SKÖN LÅT HELT ÄRLIGT!!! HOPPAS DU SER DEN HÄR KOMMENTAREN FÖR ÄRLIGT TALAT, DU ÄR GRYM!

  ÄLSKAR ER ALLA <3

 3. Hej Peg! Kan du snälla skriva ett inlägg där du ger tips på hur man kan tycka om sig själv och få bättre självförtroende. Du är bäst.

 4. Fredde Carlzon

  Dra mig baklänges vilken jävla låt!

  Hoppas du får rätt feedback på den!

  Grymt beroendeframkallande!

  Kör hårt!

 5. Kollar på play, senaste avsnittet hos er där du sjunger i studion.
  Helt fantastiskt och super bra, cool röst!

  Lycka till!

 6. Jag har kollat på Parneviks och jag ville bara säga att jag tycker att du och alla dina syskon verkar vara så jordnära och ha så vettiga värderingar trots att ni växt upp väldigt \”blessed\”. Det är fint att se. Jag tycker också att du verkar jätteball och det är härligt att se att du reflekterar över samhället och olika ämnen (feminism osv). Jättefin röst har du också! Stort lycka till med musiken!

 7. Så mycket cred till dig och din låt. Så grym!!

Write a comment

Your email address will not be published.