Monday Blues

Hej på er!!

Ska snart till min design klass, försöker hinna klart min projekt och lyssnar på en ny playlist jag gjorde som heter Sunday Morning. Idag börjar finals week, alltså sista veckan innan spring break. När vi börjar igen så kommer vi starta helt nya klasser.

Familjen kom och hälsade på och shit vad jag har saknat dom! Ska bli sjuuuukt mysigt att vara med dom i LA över spring break. Jag ska till Sverige nästa tisdag (OMG) och sen flyger jag direkt till California för att möta upp dom.

Den här veckan kommer vara skit tuff men sen får jag relaxa (eller kanske inte) i Stockholm. Måste bara klara av denna veckan.

Hoppas ni får en bra skolvecka med!!

Glöm inte att kolla på Parneviks imorgon kl 20 på TV3

PUSS!

3 Comments

 1. Ååh, kom ihåg – du klarar allt, du är så grym.
  Jag ska förklara överleva denna veckan med mod och självsäkerhet, ( yaas ). DU ÄR BÄST❤️❤️❤️

 2. Så himla kul att se er på tv!
  Ni verkar alla så härliga. Fin familj!
  / Malin
  malinedlund.blogg.se

 3. Du är så himla inspirerande Peg! Grattis till låtsläppet. grym låt & vilken fantastisk röst du har! Jag kommer definitivt följa ditt bloggande,. Allt som hör din vardag till skulle jag tycka det var kul att ta del av. Älskar bilderna du lägger upp men även videos från en vanlig dag för dig kan vara kul. Älskar din stil och är själv väldigt modeintresserad så gärna mer sånt också 🙂

  Massa girl power & lycka till dig! <3

  Kram
  Ebba i Västerås

Write a comment

Your email address will not be published.