Cupid Is Stupid

Hej fina ni!

Nu sitter jag i sängen och lyssnar på Taylor Swift, lite girl power och sorg sådär på en lördagsmorgon haha..

Försöker hitta en outfit för ikväll, så jäkla stressigt! Vi ska dra ut på en grej som heter “Cupid is Stupid” och jag vill hitta den perfekt outfitten i fall att jag ser “honom.”

På Valentine’s Day så ska jag käka brunch med mina bästisar, jobba på min design projekt, och se DeadPool. Var såååå nära på att bila hem i 6 timmar för att se den med Phoenix, Marvel är våran grej!

Vissa blir ledsna att dom inte har en Valentine, en kille eller tjej att käka middag med och få rosor från, osv. Men vafan! Jag hade en liten spa dag med mig själv igår! Gjorde mina fransar, fick en facial, skit mysigt! Det är viktigt att kunna vara själv ibland med, och att vara bekväm med det.

Men här kommer lite VDAY inspo!! PUSS

Processed with VSCOcam with g3 presetProcessed with VSCOcam with g3 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with q2 presetProcessed with VSCOcam with q2 presetProcessed with VSCOcam with q5 preset

Har ni några planer för VDAY?

8 Comments

 1. Jag ska bara tillbringa dagen med lite familj och sen ska jag bara vara med mig själv och älska mig själv lite extra för det tycker jag att alla ska göra den dan!! ❤️
  Kram på dig Peg och tack för ännu ett bra inlägg och för att du förstärker mitt självförtroende med alla dina ord!

 2. Lyssnade nyss på dig i Opodden och jag måste bara säga att du känns so down to earth och verka vara en sån fin människa! Och när du sa att du grät när du fyllde 20, haha I feel you sister! Aja ville bara säga att du är grym! Ha de bra!

 3. Hej fina du! Jag kollade på Parneviks och såg ditt lilla \”meltdown\”, eller vad man ska säga! Om det finns något jag kan relatera till så är det de! Jag har alltid satt mycket press på mig själv och vill alltid göra det så bra som jag bara kan. Tror det i grund och botten handlar om att göra mina föräldrar stolta. Iallafall haha, skulle du kunna skriva om prestationsångest och stress, hur man hanterar det? Om du har några tips på det? Kram<3

 4. Hej Peg!!

  Jag har en fråga..skulle inte du, och resten av din familj, kunna skriva varsitt inlägg om era favorit TV- serier och berätta varför? Ni kan förresten ta med det i ett inlägg, kanske enklare. Nuhar jag nämligen sett på Grey\’s Anatomy (My fav) om och om igen och jag skulle vilja hitta en ny. Så det vore jättekul om ni kunde ta fram era favoriter, så att jag kan få lite inspo!

  Tack!! <3

 5. Kan inte du och dina syskon svara på en q & a på youtube?

 6. Hej! Jag och min familj ska besöka Florida men även ta en tur till Savannah. Förutom Forrest gumps bänk och ångbåt vad är det mer man måste se när man är där??

 7. Aaaah alltså du är ju så snygg!!!!! kram<3

 8. vilka snygga trosor på sista bilden. vad är det för några, var har du köpt dem?

Write a comment

Your email address will not be published.