Green Juice & SQUATS

Hej fina ni!!

Nu har jag och Penny precis tränat och druckit lite green juice-min var en riktig raw juice med beets/apples/celery/parsley/carrots osv. Penny tog en “Tropical Storm Smoothie”- mango och yoghurt och såna goda grejer!

Processed with VSCOcam with q3 preset

På gymmet körde vi 30-35 minuter cardio, och sen massa övningar for our booties…Har gått upp ganska mycket i vikt sen jag började skolan, mest för att jag lägger all tid på plugget! Inte för att det är någonting negativt, men det är jobbigt att inte känna som sig själv. Ni kanske visste från programmet att jag ÄLSKAR att träna. Tränade nästan varje dag, en variant av cross fit. Så det är jobbigt att inte kunna ha den tiden för mig själv. Men nu har vi börjat köra igen! För att jag vet att jag måste prioritera det, för att må bra. Men som ni kanske vet så är det är skit svårt att komma in i det igen när man har lagt av ett tag.

Tycker alla borde träna för att man gör bort med allt stress och negativitet, MEN, man måste hitta “sitt” sätt att göra det. Crossfit funkar inte för alla, vissa tycker inte om att springa, vissa behöver bara en halv timme per dag för att må bra! För mig så brukar jag köra 30-40 minuter intervaller, antingen med farten eller med lutningen. Älskar att köra sprints upp för backar också, sjukt jobbigt men så jäkla skönt när man är klar. Jag och Penny har bestämt att vi ska “tone up our booties” också! JAG älskar big butts, tycker det är sjukt snyggt, vill ha en! I’m working on it…

Men som sagt, hitta “din” grej! Jag o Penny körde en dans klass förut och det var SÅÅÅ roligt, men vi svetta också! Och så fick vi reda på att vi verkligen INTE kan dansa…pinsamt men roligt som fan haha

Vad tränar ni för nåt? Någonting man MÅSTE prova?

Nu ska jag till skolan!

PUSS

8 Comments

  1. Jag och en kompis går på badmintong på söndagar det är kul men vet inte om det är något jag vetkligen vill göra.

  2. Jag brukar gå på Tabata och även boxning! Så himla kul och någonting ni verkligen borde prova! Tabata är ju bra när man inte har så mycket tid eftersom det oftast håller på i ca 20 minuter! Kram

  3. Jag har provat på orientalisk magdans nu i tre terminer, SJUKT KUL!! You should try it! Man blir mer självsäker över sin krop eftersom att det är mycket höfter som ska åt alla hål, se lite sexig ut, skaka loss så att magen shakear, och göra vackra rörelser med armar och kropp. Superkul och en utmaning! Det kanske inte passar alla så klart men prova !:)

  4. Hag brukar på bodypump på nordic Wellness och de är både kul och jobbigt! Ni borde testa!!

  5. Boxning, det är sjukt kul. As jobbigt men man kan peppa varandra då man jobbar två och två!!!

  6. Har du testat zumba? Sjukt roligt tycker jag :))

  7. Jag har fastnar för tabata och jag kan verkligen rekommendera den träningsformen. Du gör en övning i 20 sekunder, vila i tio sekunder och så gör du om det åtta gånger. Meningen med tabata är att ta i allt vad du har och göra så många repitioner som möjligt i 20 sekunder. Ett bra sätt att stärka sin styrka och sin vilja. Jag brukar vara helt skakig efter varje pass.

  8. Jag går på handboll och har gjort de i ca 7 år sedan går jag på dans. Jag har gått på dans i olika perioder. När jag av liten så gick jag på allt möjligt men sedan sluta jag och börja 2014 och har fortsatt

Write a comment

Your email address will not be published.