Experimentera med din stil

Hej babes!

Kom precis hem från New York!! Hade en sinnesjukt bra helg med världens bästa shopping! Kommer massa bilder snart!!

Men tänkte snacka mode litegrann! Min stil har förändrats sjukt mycket, och gör fortfarande det dagligen. MEN jag skulle säga att min stil är väldigt sporty/funky/rock n roll.
Den här vintern har jag blivit väldigt inspirerad av kollektionen from Zara och filmer som Almost Famous. Väldigt mycket “Penny Lane” vibes: velvet, paisley, höga boots och mocka. Men älskar ju sportiga klassiker som Air Force one’s och adidas tröjor.

Hatar att vissa tror att det finns regler inom mode. Klä dig hur du vill, fuck the rest! Mode är det bästa sättet att bli lite mer självsäker. Kläder hjälper mig att må bra på något sätt, kanske för att mode är en typ av uttryck. En bra outfit kan ändra på en dålig dag! Så var inte rädd att sätta på dig en pälsjacka (inte riktigt päls of course) och big ass hoops och säga till dig själv “DAMN GIRL YOU LOOK GOOOOOOD”
Och var definitivt inte rädd att experimentera med din stil! Jag är the QUEEN of funky. Får alltid några konstiga blickar. Men hey! I dig it. Om jag tycker om någonting, så kör jag på det. Jag älskar speciellt baggy on baggy stilen, stora hoodies med baggy jeans och sånt.

Får skit mycket inspiration från ikoner som Kehlani, Rihanna, Laina Rauma, och Cherie Madeleine. Dessutom brukar jag kolla igenom tumblr för att hitta idéer!
Men ville tipsa om Ellos.se!

Skärmavbild-2016-02-01-kl.-14.29.50

Jag är sjukt nöjd med deras produkter! Skit lätt att köpa hem grejer som jag har letat efter överallt. Vill ge er ett speciellt erbjudande så att ni kan shoppa min stil om ni vill! Dom har jätte mycket att välja ifrån…Go be your funky selves!!

Just nu kan jag ge er 100 kr rabatt för varje 400kr man handlar för (upp till 1200kr) med koden: 335411.

Puss

-I samarbete med Ellos-

1 Comment

  1. Ååh ska kolla in på ellos och se om man hittar något snyggt!!

Write a comment

Your email address will not be published.