NYC

Hej igen!!

Alltså jag drar till NYC på torsdag för att fira min BFF, Karina. Ni kanske har sett henne på min instagram…eller inte, för att det är oftast hon som tar bilder på mig, och jag på henne haha..

Processed with VSCOcam with c1 preset

Jag o min babe Karina

Vi ska typ bara hänga, käka god mat, shoppa, och myyyysa…Vi kanske även stoppar förbi H.B. Nielsen? Anything can happen in the city…

Ska bli SÅ himla roligt att få ha en hel helg med mina bästa kompis i en av mina favorit städer!

Men vad ska jag ta med mig?!

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with a9 presetIMG_4745

Har en skit viktig examen på Måndag, så jag får helt enkelt plugga på planet och hotellet! Men kommer bli skit roligt ändå. Jag älskar verkligen New York, och behöver komma iväg från Savannah ett litet tag.

Har ni någonsin varit i NYC? Vad gjorde ni? Har ni några roliga minnen ni vill dela med er?

Stor Kram

P

6 Comments

 1. Anonymous

  Shoppade, shoppade & shoppade…

 2. Anonymous

  Har aldrig varit där, men skulle görna vilja åka dit!

 3. Hur är college livet? Är det stor skillnad mot High School? Kan du inte beskriva hur en typisk dag ser ut? Har alltid drömt om att gå på college i USA och flytta dit! Kram 😀

 4. Åh Jag går på college här i NY

 5. Åååh, jag går på college här i NY – hehe ta med skor som tål smält snö från Jonas tänkte jag skriva, men så var de skorna du lade upp bild på lite för drömmiga..

 6. Anonymous

  Jag älskar New York, jag känner mig på något sätt tryggare där än här hemma i Stockholm. Något jag älskar med staden är kontrasten, enormt skitiga gator på ett ställe och glitter och glamour skyltar och gator och människor på ett annat ställe. Det är verkligen en stad som får en att tänka igenom rättvisa.

Write a comment

Your email address will not be published.